VIASTEIN - és a tér átalakul
Európában is egyedülálló térkőgyár, széles termékpaletta, különleges felületkezelési eljárások és rövid szállítási határidők. Néhány év alatt a Viastein az ország és a régió egyik legfontosabb térkőgyártójává lépett elő.
Tovább
Falazás habarcsterítő kocsival
A falazat adja az épület arcát, ezzel határozza meg a ház stílusát. A fal az épület tartószerkezete, a belső terek határoló eleme, mely már évtizedek óta szinte ugyanúgy épül. Stabil alapra, téglakötésben rakva, habarcsterítéssel ragasztva biztosítja külső és belső terek elválasztását a külvilág zajaitól, és egyéb kellemetlen körülményektől. Valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy ma a modern építőanyagok idejében is biztosan ugyanúgy épül a falazat, mint egykoron? A válasz csak részben igen…
Tovább
SUPERSHOP - NYERJEN 8 NAPOS TÖRÖKORSZÁGI KÖRUTAZÁST
Használja SuperShop kártyáját bármely partnerünknél július 1-31. között, regisztráljon játékunkra, és megnyerheti a törökországi körutazást a PremioTravel felajánlásával!
Tovább
FIGYELEM! EZÉRT CSÖKKEN FOLYAMATOSAN A CSOK ÉRTÉKE
A Családi Otthonteremtési Kedvezményt 2015 óta nyújt lehetőséget a családok számára ingatlanuk felépítésére vagy felújítására. A támogatás az elmúlt négy évben számos változáson ment keresztül, ma pedig akár 10 millió forintot is igényelhet az államtól az, aki három gyermeket vállal, vagy már most is nevel. Az újHÁZ Centrum Tavaszi Trendriportjából azonban kiderül, a tavalyi hasonló feltételek mellett igényelt támogatás jóval többet ért, mint az idén felvettek. Az otthonukat építtetők pedig minél később kezdenek bele a beruházásokba, ingatlan felújításokba, annál rosszabbul járnak.
Tovább
FEL